4 Happy Monday: Lime

bukett lime, bukett lila, bukett lime och lila, bouquet purple, bouquet lime green, bouquet purple and lime green
Man brukar ju säga att svart och vitt passar till allt.
Jag tycker att limegrönt passar till allt! I alla fall när det gäller blommor ... Om man har designat något, men man är liksom inte riktigt nöjd, det fattas något. Då adderar man bara något limegrönt! Och så blev det perfekt! Visst är det fascisnerande vad färger kan göra. Så denna måndag och vecka tänker jag omge mig med limegröna blomster!

-----------------------

They use to say that black and white goes with everything.
I think lime green goes with everything! At least when it comes to flowers ... If you designed something, but you're not really happy, something is missing, then add  lime green! And then it's perfect! It's fascinating what colours can do. So this week, I'm gonna surround myself with lime green flowers!


HAPPY MONDAY!


Foto janepackerdelivered.com

4 kommentarer :

 1. Precis så enkelt är det :) Lime framhäver & förhöjer. Gillar lime ja me. Lime- vecka låter toppen :) det är skönt att ha ett tema, en röd tråd , en plan för veckan. Ibland är det ju så att en viss färg, blomma eller företeelse lockar så otroligt att det blir ett naturligt inslag i mitt blomsteruttryck. Andra gånger är det total kreativ kaos jag vill allt, mycket och ännu mer. Det funkar det med. :)

  Mitt tema för en tid framöver är barfota sommarliv från kust till kust. Sweet. :)

  Ha en riktigt bra vecka. Tack för all fin inspiration du delar med dig. Vad skulle cyber space vara utan blomsterkollektivet? :)

  SvaraRadera
 2. Visst är det så. Och det är så härligt att det varierar för när man är kreativ behöver det inte vara samma! Barfota sommarliv låter underbart! vad jag har förstått så har ni fått lite bättre väder på östkusten ;) Så njut!

  SvaraRadera
 3. WOW så vacker bukett!!! Vill genast gifta mig igen :-))

  /Charlotte

  SvaraRadera
 4. Ja man kan ju alltid förnya löftena ... ;) Och detta är egentligen inte en brudbukett utan bara en "vanlig" bukett!

  SvaraRadera

Tack för din hälsning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
,
,
Blogging tips