1 Gästbloggare - Angiface

angiface blogg angelica hellgren
 Hej! Det här är Angelica, från mode och livsstilbloggen ANGIFACE. Jag är jätteglad att idag få gästblogga hos Emelie och Svenska Blomsterbloggar. 

Julen stundar och vi är allihopa i förväntans tider. Det är tre intensiva veckor kvar, och ett tu tre så är Januari här. Jag har inte kunnat låta bli att kika lite på den blommiga modescenen för 2012. 

Hur det nu än ärså längtar vi nog allihop, innerst inne efter lite ljusare färger, lättare pasteller och tunna tyger. En blombukett är inte bara vacker på bordet, utan ger en klänning ett nytt liv, när det printas på tyget. Detta har de stora modeskaparna tagit fasta på våren 2012. Titta bara på DKNY, Vionnet och D&G. Förvänta er en modevår med orange tigerlilja på tyget, en tjusig pion i hatten och en tulpan i brättet. Blombuketten kommer helt enkelt stort, fast i en annan form!

Angelica

angiface blogg angelica hellgren


Hello! This is Angelica, from fashion and lifestyle blog ANGIFACE. 
I'm very pleased to be guest blogging at Svenska Blomsterbloggar.


Christmas is approaching and we are all expectant. There are three intensive weeks left, and then January is here. I couldn't resist a little sneak peak on the fashion scene for 2012.

 I think we all, deep down, are longing for brighter colours, lighter pastels and lightweight fabrics. A bouquet of flowers is not only beautiful on the table, but give a dress a new life, when it is printed on the fabric.This is what the great fashion designers have focused on for spring 2012. Just look at DKNY, Vionnet and D & G. Expect a spring with orange tiger lily on fabric, a nifty peonies in the hat and a tulip in the brim. The flower bouquet will hit big, but in anotherway!


Angelica1 kommentar :

Tack för din hälsning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
,
,
Blogging tips