20 Tävling - Vinn paraply från GardenGirl - AVSLUTAD

Vad sägs om att vinna ett gulligt paraply från märket GardenGirl, sponsrat av Gardenhome? Gulligt så det förslår! Och så praktiskt, vid regn används det som paraply och vid sol som ett litet parasoll.
gardengirl garden girl bloggtävling

För att vara med och tävla:
1. Gilla Gardenhome.se på facebook. (Om du inte har facebook går det även bra att bli följare av Svenska Blomsterbloggar på bloglovin.)
2. Skriva en kommentar här på bloggen med ditt bästa paraplyminne. Skriv även din mailadress.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
,
För dubbelvinstchans: länka till detta inlägg med bilden ovan (klicka vanligt på bilden, inte högerklicka). Glöm inte att skriva i kommentaren om du länkar!

20 kommentarer :

  1. Mitt bästa paraplyminne är nog när jag var i Thailand och solen strålade från en klarblå himmel!
    Jag var med min Thailändska 'adoptiv' pappa.
    Vi var vid ett litet fiskesamhälle och han skulle diskutera något med ett par herrar ifrån Sri Lanka vid en restuarang(mycket enkel).
    Inget kul tyckte jag och vill ta mig en promenad ut på den enorma bryggan....
    Jag han inte ta många steg förren damen som ägde restuarngen kom springande med ett paraply!
    För den 'fina vita' damen ifrån Sverige fick minsan INTE bränna sig !!!
    Hon måste skydda sig !!!!
    I Thailand är det oerhört fint att vara blek och det är något alla Thailändare försöker eftersträva... nästan alla :O)!
    Och jag som såg fram emot lite solbränna.... Men tji fick jag!

    SvaraRadera
  2. Thanks for the chance to win such a great umbrella.
    Blog watching for a long time :-)
    I liked it Gardenhome.se on facebook,
    Information about the candy on my blog kwiatynatury.blogspot.com in the sidebar.
    greetings from Poland

    SvaraRadera
  3. Vilket vackert paraply!

    1. Prenumerant från och med nu:)
    2. Ett stilla sommarregn droppande på paraplyet under gummistövelspromenad tillsammans med lilla hunden. Det är fint som lite ombyte till stranddagar.

    Rebecca

    SvaraRadera
  4. 1. Jag blev gillare 373 på facebook :)
    2. Mitt bästa paraplyminne var när vi köade i 2 dygn för att gå på Bruce Springsteens konsert på Ullevi. Det var helt ofattbart varmt och inte ett moln på himlen - vi svettades ihjäl. I några timmar innan insläpp till konserten fick vi sitta i en speciell sektion där inget solskydd fanns och solen gassade verkligen på! Vi var de enda som hade paraply med oss och det var så oerhört skönt att få lite skugga i värmen!

    Hoppas på jättetur!
    grodmalin@gmail.com

    SvaraRadera
  5. Hej Emelie
    Vilken fin utlottning, jag är ju inte med på facebook men gör en länk i min högerkant. Och hoppas på tur såklart.
    Ha en fin söndag
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  6. Är inte med på Facebook men länkar från min blogg. Hoppas på turen att vinna det söta paraplyet!
    Bästa paraplyminne är nog det parasoll min älskade morfar gjorde åt mig av en paraplystomme och blommor när jag tog studenten.
    Kram!

    SvaraRadera
  7. Vilket underbart paraply, vill gärna vara med och pröva lyckan :).
    Har gillat er via facebook och länkar via min blogg.
    Mitt bästa paraplyminne måste vara då jag som barnälskade att gå ut i det varma sommarregnet med gummistövlar och paraply. Dasade mest runt med paraplyet och hoppade i alla pölar så jag trots bra kläder blev blöt från topp till tå ;).
    Kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  8. Så fin og nostalgisk paraply!Den vil jeg gjerne vinne! Tror mitt beste paraply minne må være da jeg som seksåring fikk en liten, rosa paraply fra USA med små Hello Kittyer på. Den gangen fantes det ikke noe Hello Kitty her i Skandinavia så jeg følte meg sååå fin og veldig spesiell der jeg trippet rundt i strålende sol med paraplyen oppslått;)

    Ha en fin dag!

    Klem, Pernille

    SvaraRadera
  9. Hej Emelie!
    Jag vill gärna pröva lyckan och vara med i din tävling! Skulle behöva ett nytt fint paraply och skydda mina 'lockar' under..
    Jag är inte med i fb men länkar gärna!

    Ha en bra dag! /Tina

    SvaraRadera
  10. Hei Emelie
    Er ikke med på Facebook, men linker til min bloggs høyre side.

    Bente

    SvaraRadera
  11. Har lagt till mig som följare på FB.
    Mitt bästa paraplyminne var inte så svårt att välja. Det var när jag var liten och två små lintottar, dvs jag och min bästis Sara lekte i regnet. Fullt påkädda med regnkläder och stövlar och under ett gigantiskt reklamparaply från SAAB hoppade vi i vettenpölar och hade en koja under paraplyet. Det var så mysigt!

    Länkar även i min blogg!

    SvaraRadera
  12. Gillart på fejjan!

    Jag drar mig till minnes en sommar för länge sedan då jag och en granntjej hyrt sommar häst och gav oss sjutton på att man kunde rida med paraply.... Varje gång vi fällde upp det sprang hästen för livet... Efteråt kan jag inte förstå hur vi kom på det... ;)

    SvaraRadera
  13. Hej,
    Jag är gärna med och tävlar om ett paraply.
    Delar gärna med mig av ett paraplyminne från Malmöfestivalen för några år sedan. Jag blev tillfrågad av en okänd kvinna om hon fick köpa mitt fina paraply??? Jag hade köpt det på Rhodos och såklart behövde jag det det ösregnade! Hon samlade på fina paraply! Nu är jag i behov att ett nytt, mitt fina paraply har gått i sönder.
    Gillar er på facebook och länkar även på min blogg.

    SvaraRadera
  14. Hello dear! Love your space here and love all inspirations you share with us! And what a stunning giveaway! Loved! Thanks so much for this lovely chance! God bless, my dear! :D Rachel
    -Follower's name: Rachel Berault
    -Email: rachelwishmade@gmail.com
    -I liked your Facebook
    -I shared this on my Facebook: http://www.facebook.com/?ref=home#!/permalink.php?story_fbid=212306812163218&id=100002258950859
    -I've posted on my sidebar, by date

    SvaraRadera
  15. Vilket ljuvligt pris!!! Jag gillar gärna;) paraplyminne? Hmm har inga fina minnen, bara otur och nu senast när jag använde mitt fina paraply kom en stark vind som knäckte det. Så denna vinst skulle vara passande, nu när höstrusket sätter in! Kram Johanna

    SvaraRadera
  16. Hej! Kanske får jag vara vara med i utlottningen även om jag ej är med på Facebook? Ett paraplyminne är när våran lilla valp för första gången såg ett paraply :) Det blev uppfällt i hallen och hon spratt till jättemycket och for in i köket för att ta skydd! Sedan skällde hon i hallen och moppsade upp sig mot paraplyet, som stod uppfällt på golvet för att torka i hallen :) Undrar vad hon trodde att det var...?
    Länkar även från min blogg.

    SvaraRadera
  17. beautiful ♥ ♥ ♥ I hope all the best
    fb: Gerda Nádor
    http://inga2010.blogspot.com/

    SvaraRadera
  18. JAG, JAG vill vara med! Och länkra, 2 lottar mina och turen på min sida!!!

    Minnen? Som jag vill minnas - regnade i Köpenhamn och jag gick in Systrar Gröna och hittade ett ROSA fin paraply ;) Får alltid komplimanger för det ;)

    kramar/Olg@

    SvaraRadera
  19. Gillar på Fejan! Mitt minne är när jag som liten fick ett blått/grönt paraply som jag försökte flyga med - som en fågel :))
    buuzzig (at) hotmail.com

    SvaraRadera
  20. Har ingen FB, så jag får försöka o gå in på den där andra sidan du föreslog.
    Mitt bästa minne med ett paraply var länge mitt värsta minne men nu som vuxen kan jag se det ur ett gulligt perspektiv. Det var nämligen så att när jag var liten på 70-talet så var det väldigt populärt med ett helt genomskinligt paraply som även var mer skålat för det var tänkt att man skulle kunna dra ned det över ansiktet o kika ut genom plasten. Nu hade vi äntligen köpt ett sådant o jag hade fått ett par nya fina röda gummistövlar men inget regn. Men så en morgon såg jag alla barnen ute på gården som var ute o lekte i sina "galonisar" men jag skulle visa att jag var liiiite större så jag hoppade i min stövlar o tog det magiska paraplyet som jag övningsgått med inne eftersom det nådde ned till knäna på mig så var det inte så noga med kläderna. Jag sprang glatt ut till barnen stora o små o visade upp både stövlar o paraply o jag möttes av en skrattkör...

    För jag hade inte brytt mig om vad jag hade på mig för kläder o det visade sig att jag hade inte hade några på mig förutom mina pyjamasbyxor,
    tröjan hade jag spillt tandkräm på o tagit av mig.

    Kramis ifrån en Pockethexa som väldigt gärna vill ha ett nytt paraply o jag lovar att jag ska kontrollera att jag har kläder på mig innan jag går ut! <;D

    SvaraRadera

Tack för din hälsning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
,
,
Blogging tips