2 Inspirerande primadonnor

blogg happydays, blogg happy days


Augustis Inspirerande Primadonna är Josefin Landhagen med bloggen  Happy Days. Josefins blogg är lite svår att kategorisera. Den är så många saker. Fotoblogg, mammablogg, bygga-hus-blogg och så lite till. För att ni ska få lära känna Josefin lite närmare har jag ställt några fågor.

Var kan man hitta dig någonstans, när du inte sitter vid datorn och bloggar?
- Ute i trädgården med mina barn där vi njuter av lediga sommardagar eller uppe vid Höjdarbacken där vi bygger hus, inflyttningsklart om ca 1 månad.

Du har ju startat en fotoskola på din blogg. Berätta?
- Jag har fått önskemål genom åren av mina vänner, bekanta, kollegor och på senare tid även av bloggläsare att de önskar tips och kurser kring fotografering. Eftersom jag brinner för mitt stora fotointresse och tycker om att hjälpa andra kände jag att det kunde vara roligt att via bloggen som kanal starta en fotoskola öppen för alla av intresse att delta.

Hur kom du på den idéen?
- Det kändes svårt att få tiden att räcka till för privatkurser och samtidigt upprätthålla mina egna intressen den lilla fritid jag har som heltidsarbetande mamma och med en hobbyverksamhet som fotograf. Då slog det mig att jag kunde slå två flugor i en smäll. Bloggen vore ju den perfekta platsen att delge andra kunskap inom fotografering då bloggandet är ett annat stort intresse jag har. Att få blogga om det jag brinner för kändes helt enkelt perfekt!

Var hittar du inspiration?
- Inom mig, jag har väldigt stor drivkraft och en passion för att skapa bilder. Inspireras även genom synintryck runt om kring mig i vardagen och av skickliga personer med en talang för skapande i bild och form.

Berätta någon hemlig dröm?
- Drömmer om att en dag kunna driva eget lönsamt företag hemifrån inom form, design, foto och bild, på ett nyskapande sätt. Kunna sätta mitt eget schema för dagen, ha kontoret hemma där jag får möjlighet att jobba med att skapa och vara kreativ om dagarna. Det vore en önskedröm och jag vill att den bli sann! Men hur jag ska knyta ihop det till något bra och originellt är ännu inte klart, jag klurar vidare och väntar på en snilleblixt…

Vilken är din favorit blomma?
- Svårt att välja en, men så här års är det den vackra solrosen som strålar likt en positiv glädjespridare och är en klar härlig färgklick, en solros kan lysa upp den gråaste vardag för mig.


Besök Josefins blogg på www.myhappydays.se

2 kommentarer :

  1. Hennes brukar jag kika in på, inspirerande och fin blogg! Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Åh vad fint, jag blir rörd här! Tack snälla goa för den fina nomineringen, himla många varma kramar!!!

    SvaraRadera

Tack för din hälsning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
,
,
Blogging tips