11 Tävling - Blommiga stövlar från Tom Joule - AVSLUTAD

Värde 599 : -

Tycker vi startar denna härliga vårhelg med en tävling! För vem vill ha ett par snygga stövlar (Stl 38) från Tom Joule ?! Lika snygga i trädgården som på stan !

För att vara med och tävla så gilla Tom Joulefacebook och skriva en kommentar här nedan om varför just du ska vinna dom blommiga stövlarna (Stl 38). Glöm heller inte att skriva vad du heter på facebook!

Om du inte har facebook går det även bra att bli följare av Svenska Blomsterbloggar via blogger eller bloglovin.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


11 kommentarer :

 1. Hejsan

  Vilka ursnygga stövlar!!!
  Ingen fara med om man skulle råka att glömma att byta om innan man ska ta sig en sväng om på stan för att shoppa man är ju hur snygg & cool som helst i dessa snygga stövlar. Undras om om inte skulle få massor med avvisblickar på sig??

  Klart jag vill vara med i denna häftiga tävling. Vad vore man utan dem? Dess blickar som följer en var man en går.


  Jag har redan gillat dem på FB samt har bloglovin, men tyvärr ej blogg :(

  Ha en underbar helg med massor med sol.
  Nu ska jag gå och titta på pimplingen på älven och önska att snön snabbt smälter bort från min lilla gräsmatta & lilla trädgård så att man snart får se små knoppar av blommor komma fram.

  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 2. Vilka snygga och annorlunda stövlar! De skulle jag verkligen vilja ha istället för mina ärvda tretorn... Jag har inte Facebook, men följer er via bloglovin och länkar omdeelbums från min blogg :-).

  Nu håller jag tummarna!

  SvaraRadera
 3. Så söta stövlar! Är gärna med och tävlar. Är inte med på facebook, men jag är följare sedan länge och länkar från min blogg :)

  SvaraRadera
 4. Åh vad glad man blir när man ser stövlarna! Jag tror att mina gamla grå skulle åka ut illa kvickt...

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Jag har gillat på Facebook och hoppas nu på att vinna. Mina gamla trotjänare skulle fågå i pension om jag vann dessa ljuvliga stövlar...Jag vinner dessutom aldrig något så det hade varit kul att vinna denna gången...

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara stövlar. Gillar på FB - Anna Lundkvist
  Följer redan via bloglovin
  Har länkat på höger sida av min blogg

  SvaraRadera
 7. Glömde ju det viktigaste - motiveringen. Dessa kan jag använda både i trädgården, när jag springer ner till affären och i skogen. Kan itne bli bättre. De är snygga och praktiska sånt gillar jag

  SvaraRadera
 8. Jag är gärna med och tävlar om dessa fina stövlar. Jag bor utomlands i ett av de regnigaste delarna av Turkiet och màste ständigt använda skor som passar vädret här. Tänk att fà kunna sticka ut med dessa snyggingar här i detta land. För i den regionen jag bor i finns det inte sàdana här stövlar för vuxna. Jag har även skostorlek 38 sà de skulle vara perfekt.
  Hoppas att det inte är nàgot hinder att jag tävlar trots jag bor utomlands. Har även en adress i Sverige.

  Länkar även i min blogg och hàller nu tummarna
  http://svenskablomsterbloggar.blogspot.com/2011/04/tavling-blommiga-stovlar-fran-tom-joule.html

  SvaraRadera
 9. Jag är gärna med,har gillat Tom Joule på facebook med namn Lili Ying.

  Jag verkligen vill ha nya gummistövlar, min stövlar är på tok för små och även är trasiga.Jag bor ute på landet, jag har en egen hund vilket betyder att det blir många långa promenader i regn, vilket inte är så kul, när det öser ner utanför, och har en go vän som vill ut och leka i regnet, drar på mig mina gympadojor och fryser om fötterna hela promenader för att mina strumpor är genomblöta. Då är det inte så kul..

  Kram
  Lili

  SvaraRadera
 10. Jag vill vinna dessa stövlar för att detta blir första sommaren jag kommer få påta i en trädgård! Om jag kommer lyckas med potatisar, jordgubbar, tomater, gurkor och lite annat smått och gott är en annan femma- men jag ska iallafall försöka! Detta kommer som en överraskning för alla, men mest för mig då jag verkligen trodde att jag var en stadstjej uti fingerspetsarna! Nu när jag antagit provet med en sommar på landet så vore det skoj att få vara snygg om fötterna när jag kommer vara lerig under naglarna. Och om jag längtar hem till stan en stund kanske jag bara behöver tvätta händerna innan jag slänger mig i bilen för en fika med tjejerna?
  Jag följer via bl, är nr 8.
  Jag har gillat på fb, hannah jansson.
  Jag har länkat;
  http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/04/jag-tavlar-hos-svenskablomsterbloggar.html

  SvaraRadera
 11. I dessa stövlar skulle jag känna mig fin,
  både när jag går i hjortronskogen
  och påtar i blomrabatten min.
  Kanske till och med på midsommardansen på logen!

  Har gillat på FB: A-C Wikberg
  annacarinw@telia.com

  SvaraRadera

Tack för din hälsning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
,
,
Blogging tips