3 Gästbloggare - Trädgårdsfestaren Lotten


Foto Lotten Jonsson
Hej alla sköna gröna!
Lotten här som har har bloggen Lottens Vita och Gröna. Jag och min familj bor i ett radhus i Stockholmsområdet. Huset är helt omgjort i ljusa färger och vi gillar den lantliga stilen. Men mest brinner jag och maken för trädgården som är ett ständigt projekt... Varför bli klar, det är ju kul att hålla på!
.
Svårt att sammanfatta lite om sig själv... Gillar ju sååååååå mycket, nån sa till mig härrom dan att jag är glupsk på livet, såere, blink! Är en positiv en med alltför många idéer och dom delar jag mer än gärna med mig på bloggen. Jag tror att folk som känner till min blogg skulle sammanfatta den såhär... Rostiga ting och egenskapade lammöronsalster samt buketter av alla det slag, det är lottens vita och gröna i ett nötskal det!
.
Trädgården är där jag helst vill vara och är en sann trädgårdsfestare... Mer är trädgårdsmästare! Med andra ord är jag en person som njuter av min och andras trädgårdar mer än att jag är en specialist, alltså jag kör på känsla!
.
Är även en pippilotten som tokgillar att vara sakletare, helst i skogen... Underbart att hitta knotiga grenar, mossa och vackra stenar som kan användas till dukningar eller stilleben nånstans. Inreder inne och utreder ute!
.
Loppis är med ett ställe jag gärna letar ting som kan bli något annat, har nyligen hittat en rostig gammal traktorsits som ska bli nåt kul av!
Tack Emelie för att jag fick äran att presentera mig här!
Jag har bloggat nu i tre år och häpnas och värms nästan varje dag av alla i bloggvärlden, så ljuvliga människor som bjuder på sig själva och ger härlig inspiration!
.
Hoppas ni vill kika in, du är varmt välkommen till min blogg!
Varmkram Lotten

www.lottensvita.blogspot.com

3 kommentarer :

 1. tack ännu en gång emilie för att jag får vara gästbloggerska, en sån ära!!!
  det blev ju bra!
  varmkram lotten

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en härlig söndag
  Krammiz
  Sussi

  SvaraRadera
 3. Din blogg är en sann inspirationskälla och en du en härlig glädjespridare!
  Kram Lydia

  SvaraRadera

Tack för din hälsning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
,
,
Blogging tips