2 Silver och turkost

Har sett att många har börjat julskylta. Det får mig att tänka på hur det var när vi julskyltade när jag jobbade i London. Crazy !
Speciellt en gång när vi skulle dekorera ett lyxhotell. Sedan länge var det bestämt att årets dekorationer skulle gå i turkost och silver. Vi förberedde i veckor. Gjorde jag vet inte hur många meter girlander, målade om krukor, spayade grenar, ståltrådade alla kulor ect. Så var det dags, vi var på hotellet 05.00 (!), fixade allt på 2 timmar (allt skulle vara klart innan frukost 07.00). Girlander med kulor runt den lååååååånga disken i lobbyn, borden och alla stora krukväxter, flera stora dekorationer med silveriga grenar med glasdroppar och massa kulor. En 3 meter hög dekoration på mitt bordet i restaurangen, baren, och i VIP-loungen ect. Vi var helt slut efteråt. Men det blev så fint! Verkligen så där perfekt. Vi åkte tillbaka till butiken och åt frukost. Då ringer hotelldirektören ... och han gillar inte turkost och silver! Det blev inte som han hade tänkt sig, istället vill han ha traditionellt rött och grönt. NU!
Suck ...2 kommentarer :

  1. Vilken otacksam typ!!

    //Gunilla

    SvaraRadera
  2. Nä, va hemskt, efter så mycket jobb! Det kunde han ju kläckt ur sig för länge sedan. Stackars er! Hoppas att ni fick bra betalt!!

    SvaraRadera

Tack för din hälsning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
,
,
Blogging tips