0 Julklappförslag

Hårda klappförslag för alla blomsterälskare.
Blomstrande idéer av Minna Mercke Schmidt
Vem blir inte glad av blommor? Sätt färg på vardagen med blommor och grönt - året om!
Delad glädje är dubbel glädje och Minna Mercke Schmidt delar gärna med sig av glädjen i att hitta härligt material från naturen och trädgården, glädjen att skapa, göra något med egna händer och inte minst stoltheten att kunna. Steg för steg lär vi oss binda söta buketter av vårens första späda blommor eller göra unika kransar och arrangemang. Här finns massor av inspirerande idéer och man kan använda allt från mossa till fallfrukt och verkligen ta vara på det vackraste i varje årstid! 
Går att beställa här >>>
 Lindas blommor : glädje och inspiration för vardag & fest av Linda Ihreskog
 I den här boken välkomnar Linda läsaren in i sin blomstervärld, fylld av ljuvliga buketter, vackra dekorationer, enkla presenter och personliga tips. Här finns blommor till både fest och vardag i fantastiska kombinationer som ger favoriter för hela året.

Bokens upplägg påminner om en kokbok, där varje blomsterarrangemang presenteras som ett recept, eller kanske ett helt menyförslag. De fantastiska färgfotona tillsammans med Lindas inspirerande texter gör läsaren lika sugen på att göra en underbar hortensiakrans som att baka härliga muffins. Snabba och enkla arrangemang varvas med mer avancerade där det krävs lite mer tid och tålamod. Men inga är svårare än att även en glad blomsteramatör klarar av dem!
Går att beställa här >>>

Inred med blommor av Tricia Guild
Tricia Guild om ett av de allra viktigaste elementen i inredning - blommor. Dessa levande inslag i hemmet har ett alldeles eget språk och egna karaktäristiska uttryck. I tio kapitel visar hon hur blommor kan förändra stämningen i ett rum, hur de kan komplettera möbler och tapeter och hur de kan skapa fokus och centrum i hemmet. Tricia Guild är världens kanske mest inflytelserika inredningsdesigner, och få har som hon påverkat västvärldens sätt att inreda. I sin tur har inget påverkat henne mer än naturen och då i synnerhet blommor. De har alltid varit en viktig del i hennes skapandeprocess och i den här boken har hon försökt fånga blommornas innersta väsen. Hela boken är en inspirerande hyllning till den kraft och skönhet som ryms i en blomma.
Går att beställa här >>>
Emelie

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för din hälsning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
,
,
Blogging tips