2 Hotell

När jag är ute och reser har jag två liter konstiga vanor. För det första så flower shoppar jag jämt. Ni vet "Oh, titta en blomsterbutik dit måste vi gå! .... Jo, bara en snabbtitt ... " Sedan så sneak peekar jag på stora flotta hotell. 4- och 5-stjärniga hotell har nästan alltid vackra blommor, så jag brukar alltså slinka in och kolla lobbyn och restaurangen och baren om möjligt. Något jag verkligen kan rekommendera, men man kanske ska nämna att ens sällskap kan tycka det är lite pinsamt ibland. Men det är det värt ;) Hotell som jag främst rekommenderar är dom stora lyxhotellen och design hotell, men självklart kan ju mindre överraska ibland också.
florist jeff leatham

Luxury Hotels 
London The Waldorf Savoy, The Landmark, Claridges, The Ritz
Paris Four Seasons Georgs V, Ritz, Hotel de Crillon, Le Meurice
New York Waldorf Astoria, Ritz-Carlton, The Hilton


Design Hotels
London The Haymarket Hotel, The Mandeville Hotel, The Pelham Hotel, The Cumberland Hotel
Paris Hotel Square, L'Hôtel De Sers, Hotel 'Edouard 7 
New York Gramercy Park Hotel, The Cooper Square Hotel, Grand Hyatt New York


Floristteam Jeff Leatham

2 kommentarer :

  1. Wow, där var en del lyxiga hotell att välja på :) Kan nog inte tänka mig att bo på nåt av dem, men att kolla på blomsterarrangemang vore kul. Ha en trevlig helg!

    SvaraRadera
  2. Smart ide! Själv uppsöker jag gärna parker och öppna trädgårdar. För att njuta och få en paus från stadspulsen. Minns att det var enormt skönt när jag var i RomVänliga Hälsningar Zinnia

    SvaraRadera

Tack för din hälsning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
,
,
Blogging tips