4 Blingbling-klubba

Har ni sett en blingbling-klubba! Tycker ni inte att denna brudbukett har lite konstiga proportioner? För stort handtag, och själva buketten är för liten och för "bollig"? Gissa varför. Rosorna är av papper !!  Upptäckte det själv inte förrän jag läste bild texten. I USA är det tydligen rätt populärt med pappersbuketter, av två löjliga anledningar: det är billigare än riktiga blommor och du kan spara din brudbukett för alltid.  Kan väl vara bra för dom som är allergiska, men ... Nästan så att det är dags att starta en facebook-grupp: "No real wedding without real flowers!"
brudbukett med blingbling
Emelie


Fotot hittade jag här

4 kommentarer :

 1. Hade aldrig kunnat gissa att den var av papper. Blir imponerad av hur skickligt gjorda blommorna är men att gifta sig med pappersblommor, ALDRIG!!

  SvaraRadera
 2. NEEJ!! Vad urtrist med en pappersbukett till sitt bröllop! Äkta vara, när man ska äktas!

  SvaraRadera
 3. Näää...Inte Pappersrosor ;)
  Fast snyggt gjort ♥...

  SvaraRadera
 4. Visst är det trist? När ska man ha en ljuvlig doftande, extra stor bukett helt i sin egen smak om inte på sin bröllopsdag! Känns bara sniket och töntigt med pappersblommor. Ungefär lika sniket som att binda sin egen bukett, yeah right att det blir lika snyggt som när en florist gör den...

  Har själv bara gått en tretimmars kurs i blomsterbinderi och skulle aldrig få för mig att binda en brudbukett vare sig åt mig själv eller någon annan!

  SvaraRadera

Tack för din hälsning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
,
,
Blogging tips